Save the date 2/12 Winter Arena

Välkommen till Winter Arena, ett matchningsevent för juniora entreprenörer och innovatörer som behöver stärka sina team. På scenen pitchar både idébärare och tidiga startups som söker entreprenörer och nyckelresurser, för att accelerera utvecklingen i projekten.

Ta chansen att arbeta eller driva en startup

Vi på LEAD, tillsammans med LiU Innovation, bjuder in till en eftermiddag där du har chansen att träffa idébärare och tidiga startups, som söker dig som vill arbeta i eller driva en startup. Du har också en möjlighet att hitta och knyta nya kontakter med andra entreprenörer, investerare och människor med kompetenser som kan vara till nytta, när nya startups ska byggas i regionen.

Hemlig gäst under Winter Arena

Vi har även en hemlig gäst med oss, som kommer dela med sig av sina erfarenheter och inspirera dig som vill driva en startup. Winter Arena kommer att hållas på CreActiv i Science Park Mjärdevi. Det finns 150 platser, därför gäller först till kvarn – så boka din plats redan idag. Winter Arena är en del av Venture Arena där vi årligen matchar innovatörer med kompetenta och driftiga nyckelpersoner och kapital. För mer information om Winter Arena och vad som har hänt på Venture Arena tidigare, besök www.venturearena.se


Anmäl dig här!

Winter Arena arrangeras av LEAD och LiU Innovation. Venture Arena kommer att hållas i slutet av maj, 2017.