I samband med Sveriges Innovationsriksdag i Östergötland den 25-26 april kommer det att pågå ett Business Matchmaking event. Här har du som startup möjlighet att matchas ihop med etablerade företag för att genom effektiva möten lägga grunden för nya affärsmöjligheter. 

Representanter för alla intresseområden och inriktningar är välkomna! En rad etablerade bolag har redan anmält sig till Business Matchmakingen för att hitta den startup som matchar deras behov och utmaningar. Business Matchmaking genomförs av projektet Ignite Sweden som anordnar fler matchmaking tillfällen under 2017 där du också har möjlighet att delta om du anmäler dig till projektet.

Till Business Matchmaking finns det begränsat antal platser så anmäl dig redan idag för att ta reda på om just du har lösningen för något av de anmälda bolagen. Matchar du något bolagens behov kommer du få tid och schemaläggning för matchningsmöten. Ju tidigare du anmäler dig, desto större möjligheter för gynnsamma möten!

Anmäl dig här! >>

Programmet Business Matchmaking

Business Matchmaking är ett eget spår under Sveriges Innovationsriksdag och erbjuder programpunkter exklusivt anpassade för just dig men du har även möjlighet att välja och vraka från det gemensamma programmet från stora scen – ta del av Keynotes, nätverka med beslutsfattare, politiker och innovationssverige. Själva matchningsmötena sker som individuella möten vid utmarkerade bord i olika block á 15 minuter. För att mötena ska bli så effektiva som möjligt handplockas du som startup efter dina tjänster och lösningar och matchas ihop med de etablerade bolagens behov och utmaningar.

Läs mer om Business Matchmaking >>

Som deltagare i programmet Business Matchmaking får du vara med på allt som händer under Sveriges Innovationsriksdag. Den första dagen spenderas i Linköping men framåt kvällen arrangeras bussar för alla deltagare till Norrköping och den gemensamma middagen där. Vill du stanna kvar i Norrköping efter middagen erbjuds du hotellövernattning till startup-priser. Programmet tar vid igen kl: 8.45 i centrala Norrköping.

Om Sveriges Innovationsriksdag 

Sveriges Innovationsriksdag samlar företrädare för innovationsmiljöer, lärosäten och forskningsinstitut, samt nationellt och lokalt ledande politiker och näringslivsföreträdare för inspiration och diskussion. I år får deltagarna fördjupa sig i temat digital transformation samt hur stora bolag och offentlig verksamhet kan samverka med små innovativa bolag och startups för att stärka svensk konkurrenskraft.

Sveriges innovationsriksdag arrangeras av branschorganisationen SISP, Swedish Incubators and Science Parks, som samlar Sveriges ca 30 Science Parks och 40 inkubatorer. Lokala medarrangörer år 2017 är LEAD Business Incubator, Science Park Mjärdevi och Norrköping Science Park.

Läs mer om Ignite Sweden >>