Emma Krantz Ny Community Manager på LEADVälkommen till LEAD säger vi till Emma Krantz som är ny Community Manager hos oss. Emma kommer senast från Affärshögskolan i Linköping där hon har läst B2B marketing & sales, innan dess har hon även arbetat med sälj både till privatpersoner och företag. Emma gillar att bygga nätverk och är en av grundarna till Femelle – ett kvinnligt nätverk i Östergötland som skapar förutsättningar för kvinnor att inspireras och forma nya affärsrelationer.

Hej Emma och välkommen till LEAD! Berätta gärna lite kort om vem du är som person.

Hej och TACK! Jag är en nyfiken, driven och positiv person som är född och uppvuxen i Skellefteå men Linköpingsbo sedan 2012. Gillar att vara ute i naturen, träna och äta god mat helst i sällskap med pojkvän, familj eller vänner!

Vad var det som lockade dig till LEAD?

En arbetsplats med mycket inspirerande människor, ett tydligt fokus på att skapa tillväxt bolag. Att få vara spindeln i nätet och bidra till att skapa en trivsam community och mötesplats för bolagen. Det kändes rätt!

Din titel här på LEAD är ju Community Manager. Vad innebär det, hur kommer dina dagar att se ut framöver?

Min tjänst innebär att jag är till för bolagen, att skapa en trivsam miljö och community som öppnar upp för nätverkande och möten bolagen emellan. Men även att förstå deras behov och utmaningar, så att vi på LEAd snabbt kan göra insatser som gynnar bolagen. Jag kommer att befinna mig i Norrköping tisdag och fredag, resterande dagar i Linköping.

Vad ser du mest fram emot nu under hösten på LEAD?

Att få komma igång med att möta alla människor och lära känna bolagen, så att vi kan ta fram nya aktiviteter som kan skapa mervärden och få dem att utvecklas snabbare.

Några visa avslutande ord?

Det går om man VILL!