För investerare

LEAD coachar, vi investerar inte - därför ser vi investerare som viktiga partners. I princip alla tillväxtföretag har behov av kapital under någon fas i sin utveckling. Därför har LEAD ett nära samarbete lokalt i nätverket LEAD Business Angels, men vi samarbetar också med större riskkapitalbolag både nationellt och internationellt. LEAD söker alltid nya kontakter för att kunna matcha rätt företag med rätt riskkapital i rätt tid.

LEAD Introseminarie

LEAD Business Angels – affärsängelnätverk

LEAD Business Angels är ett exklusivt affärsängelnätverk, för dig som vill investera i tidiga tech-startups kopplade till LEAD. Som medlem i LEAD Business Angels får du möjlighet att på ett strukturerat sätt lära känna LEADs noga utvalda startups. Nätverket träffas fyra gånger per år, allt med syftet att skapa goda relationer mellan investerare och bolag inför eventuella affärsöverenskommelser.

Riskkapital

LEAD minimerar risken både för företagaren och investeraren genom aktivt urval, kravställande och ett stort engagemang.  Vi har ett brett erbjudande för bolag som bygger på en strukturerad metod som i grunden är ett balanserat styrkort. Där vi coachar våra bolag kring viktiga utvecklingsfrågor samt att definiera och sätta upp mål, vilket är grunden för ett fungerande bolag. Strategisk styrning samt leverans och måluppfyllnad är a och o i vår process. Tillsammans med erfarna affärscoacher som jobbar nära våra bolag ger det resultat.

Kontinuerlig dialog med investerare är en viktig framgångsfaktor för att vi ska kunna fullgöra vårt uppdrag. Är du nyfiken på LEAD eller tycker att något av våra bolag verkar intressant, tveka inte att höra av dig till oss. Vi söker alltid nya kontakter.

Kontakt

Catharina Sandberg
CEO
catharina.sandberg@lead.se

Anders Ferntoft
Affärscoach
anders.ferntoft@lead.se

 
Håll dig uppdaterad om vad som händer på LEAD och i LEAD-bolagen genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Signa up mig på nyhetsbrevet