How to matser the fundamentales

Övning ger färdighet och övning behövs för att lyckas när du ska bygga business på en idé. Det finns så mycket information idag att det ibland är svårt att fokusera på de få enkla grunderna för att du ska nå framgång. I slutändan finns det ingen enkel lösning, bara massa övning och bevisade principer som du behöver träna och behärska för att få ditt företag att växa upp och växa – och bli framgångsrikt.

Välkommen på LEAD Intro – ett seminarie för dig som har en startupidé eller en tidig startup inom tech. På LEAD intro får du en genomgång av olika metoder och verktyg som du kan ha nytta av när du ska utveckla din startup. Och också en kort presentation om hur det funkar på LEAD och när och vad du kan få support. LEAD Intro är öppen för alla att delta på. Vi rekommenderar dig starkt att du deltar på seminariet innan du startar din bolagsresa.

Speedmöten med en affärscoach

Coachning på LEADEfter seminariet så har du möjlighet att få 15 minuter speedmöte av någon av LEADs affärscoacher. Mötet fokuserar mer på dig och din idé. Du kommer att få en rad olika frågor för att provtrycka din idé och få feedback. För att ta del av speedmötena måste du ha fyllt i anmälningsformuläret, så att affärscoachen som träffar er kan förbereda sig och ge mer konkret feedback. Schemaläggningen av Speedmötena gör vi på plats, direkt efter LEAD Intro.