XM Reality Remote GuidenceLEAD-alumnen XMReality som är ledande inom AR-baserad kunskapsöverföring  på distans, har skrivit en uppföljningsorder med en befintlig kund, en amerikansk försvarskoncern. Ordervärdet är cirka 1,5 miljoner kronor för programvaran XMReality Remote Guidance och täcker ett abonnemang under de första 12-månaderna.

Det är glädjande att se hur vår programvara används i sektor efter sektor. Vi ser stor potential för att göra fälttjänstarbetet effektivare i många av världens största företag, säger Johan Castevall, vd på XMReality.

 

Ordern ger kunden möjlighet att använda ett begränsat antal licenser inom samtliga fem affärsområden i koncernens internationella verksamhet. Försvarsberedskap är idag en mycket högteknologisk verksamhet. Försvarsindustrin är snabb att anta den senaste avancerade tekniken i sina produkter. Det innebär att behovet av kvalificerad service och underhåll av försvarsmateriel ökar betydligt både i Sverige och globalt. Kostnader och utbildningsbehov i försvarsrelaterat service och underhåll växer ständigt.

 

Läs mer här >>