Den 26 februari följer vi upp Linköping Blockchain Meetup – Powered by Stockholm Blockchain som ägde rum den 30 januari på Creactive, med en workshop som fokuserar på affärsnyttan med blockchain.

Efter den framgångsrika Blockchain Meetupen i Linköping följer vi upp med en workshop för att hitta affärsnyttan med blockchain. Linköping Blockchain Meetup bjöd på en rad inspirerande föreläsningar och paneler för att sprida kunskap om blockchain-teknik och samla intresserade i blockchain-samhället för att lära känna varandra.

Vad ser du att det finns för affärsnytta med Blockchain?
LEAD och Martin Källström bjuder in till en workshop för att se och analysera de största behoven där blockchain kan ha stor betydelse. Vi titta på vad det finns för tankemodell, för behov och lösningar i en workshop och trendspanar inom områden som; Vad händer inom området i Sverige och i andra delar av världen med bäring på ”affärsnytta med blockchains”?

Kom och mingla, idéspåna fram intressanta idéer och bara ha det bra. Det kommer finnas mat och dryck på plats!

Missade du Linköping Blockchain Meetup – Powered by Stockholm Blockchain med några av Sveriges främsta blockchain-experter på scenen? Här kan du se några av talarna och paneldiskussionerna.

 

När: 26 februari, klockan 17.00-20.00

Var: LEAD i Linköping. Teknikringen 7, Våning 3 Collegiumhuset.

Anmälan till workshopen gör ni här >>