Deras tidigare spel, Slam Dunk Basketball, fick 5 miljoner nedladdningar världen över. Nu lanserar Visual Dreams ett helt nytt och innovativt mobilpusselspel, Linkies Puzzle Rush.
 

Linkies Deras tidigare spel, ’Slam Dunk Basketball`, fick 5 miljoner nedladdningar världen över. Nu lanserarVisual Dreams ett helt nytt och innovativt mobilpusselspel,  ’Linkies Puzzle Rush`. LEAD-bolaget VisualDreams AB, har signat ett distributionsavtal med den framgångsrika kanadensiska spelpublishern Ludia Inc och gör sig redo att utmana om topp placeringarna på app store listorna.

VisualDreams och Ludia Inc har ingått ett distributionsavtal för att tillsammans lansera mobilspelet ´Linkies Puzzle Rush` på IOS: Ett underhållande pusselspel med en helt unik twist!

-Vi är stolta över att kunna samarbeta med en så pass framgångsrik spelpublisher som Ludia Inc, de fokuserar på kvalitetsspel och har flera miljoner dagliga aktiva spelare, säger Alex Aguilera, VD på VisualDreams.  Vi är övertygade om att ’Linkies Puzzle Rush’ kommer att glädja en stor del av den ständigt växande massan av pusselspelare.

Till App store