Affärstidningen Red Herrings ”Top 100 Europe Award” är en prestigefylld lista med årets mest lovande innovativa teknikbolag i Europa. Det svenska bolaget VISIARC har i tuff konkurrens valts ut som en av finalisterna till 2011 års utmärkelse.
 

VISIARC logo news

Red Herring är ett globalt mediabolag som förenar världens bästa högteknologiska innovatörer, investerare och beslutsfattare i olika forum. Finalisterna på Red Herrings topp 100-lista har utvärderas på både kvantitativa och kvalitativa kriterier, sin finansiella utveckling, tekniska innovation, kvaliteten samt genomförandet av strategi och integration i sina respektive branscher.

– Det har varit ett mycket givande år. De globala ekonomiska oroligheterna har klingat av och det finns många fantastiska företag som producerar innovativa och spännande produkter, vi har därför har haft mycket svårt att välja ut årets finalister. VISIARC verkar mycket lovande och förtjänar därför att vara bland finalisterna. Vi står nu inför den svåra uppgiften att kora vinnaren av Red Herring Europe. Vi vet att 2011 års finalister kommer att växa till några fantastiska företag som säkert kommer att göra ett avtryck säger Alex Vieux, utgivare och VD för Red Herring.

– Väldigt spännande och inte minst prestigefyllt att uppmärksammas av Red Herring, säger Peter Lindgren, VD på VISIARC. Med ”Mobile Documents” och vår unika molnaccelerator erbjuder vi nästa generations mobilmejl. Baserat på patentsökt teknik ligger vi allra längst fram och har tidigare prisats av både jury och användare. Men nu är det våra framgångar på marknaden och affärsmässigt som står i fokus och det känns väldigt bra.

– VISIARC har en smart och uppskattad lösning för att möta ett tydligt behov. Bolaget har fantastisk potential och att Red Herring upptäcker dem är ett tydligt bevis på det säger Christian Berger, VD på LEAD