Är du en entreprenör? Har du erfarenhet av ledarskap, affärsstrategi, marknadsföring eller sälj? Vill du bli en del av morgondagens mest framgångsrika företag? Då är Venture Arena något för dig!
 

Venture Arena logo newsDen 9 november bjuder LEAD tillsammans med InnovationskontorEtt in till en entreprenörskapsmatchning där några av regionens hetaste projekt presenterar sig själva och sitt behov av ledarskap. Förhoppningen är att matcha ihop projekt och bolag med entreprenöriellt driv, erfarenhet och kunskap. Venture Arena har genomförts två gånger tidigare och genom det har hittills tre bolag funnit och engagerat personer i ledande positioner. Och nu är det alltså dags igen, kanske finns ditt drömprojekt här!

Vi erbjuder en unik möjlighet att träffa intressanta bolag och projekt som kanske letar efter just dig. Bolagen och projekten har hög tillväxtpotential och står inför en expansiv, kreativ eller innovativ utvecklingsfas. Vi ses onsdagen den 9 november, kl 17.15 på Collegium Teknikringen 7 i Mjärdevi, Linköping.

För mer information och anmälan, klicka här

Vid frågor kontakta Anna Jansson, anna.jansson@liu.se

Varmt Välkommen!