Venture Arena är mötesplatsen för bolag och projekt som söker kompetens och entreprenörer, i vår går Venture Arena av stapeln den 11 maj på Torn1 i Linköping. Det är ett perfekt tillfälle för dig som vill utforska möjligheten av att gå in i en startup och njuta av en dag fylld av inspirerande tal och diskussioner.

Venture Arena är Sveriges största event för matchning av startups och drivna entreprenörer. Bolagen som deltar på Venture Arena befinner sig i varierande utvecklingsfaser, men söker kompetenser för komma vidare i utvecklingen av bolaget. Venture Arena skapar möjlighet för att bolag och entreprenörer att hitta och presentera sig själva för varandra. Under dagen finns det också gott om tid för mingel och nätverksbyggande.

I vår är det Beata Wickbom som leder Venture Arena hon har bland annat blivit utsedd till årets moderator 2016. Beata har mångårig erfarenhet inom affärsutveckling och kommunikation, som moderator kommer hon göra din vistelse på Venture Arena intresseväckande och lärorik.

Venture Arena är ett projekt som arrangeras av LEAD och LiU Innovation för att främja innovationstakten och tillväxten av bolag runt om i regionen. Eventet är kostnadsfritt för deltagande entreprenörer, bolag och investerare.

Vill ditt bolag pitcha på Venture Arena

Du kan ansöka om att vara ett av de bolagen eller projekten som kommer väljas ut till Venture Arena Av de bolag och projekt som ansöker kommer 24 stycken att väljas ut och få möjlighet att delta. Dessa bolag och projekt har få möjlighet till pitchträning och delta i aktiviteter tillsammans med övriga deltagande bolag innan Venture Arena startar igång.

Läs mer om hur du anmäler dig att pitcha på Venture Arena 2017 >>

Anmäl dig till Venture Arena redan nu!

Kom och dela med dig av dina kompetenser och kunskaper och utforska möjligheten att gå in i en startup.

[bs-button text=”Anmäl dig till Venture Arena” url=”https://www.eventbrite.co.uk/e/venture-arena-2017-tickets-31596819939?utm_term=eventurl_text”]