Hej Felicia och välkommen till LEAD! Berätta gärna lite kort om vem du är som person.
– Hej och tack så mycket! Jag är en nyfiken göteborgare som föll för Linköping och Norrköping under min studietid på LiU. Som person är jag social, driven och gillar att se möjligheter i stället för problem. På min fritid spenderar jag tid tillsammans med nära och kära och ibland några timmar på gymmet.
Din titel här på LEAD är ju community manager. Vad innebär det, hur kommer dina dagar att se ut framöver?
– Jag kommer fördela min tid mellan Norrköpings- och Linköpingskontoret och finnas till hands för bolagen som sitter hos oss. Jag kommer försöka se till att de får det stöd de behöver för att lyckas samt sprida LEADs budskap och engagemang såväl internt som externt. Mina dagar kommer nog att se väldigt olika ut och innehålla allt från att ordna afterworks till att skriva avtal och anpassas efter behoven som finns.
Vad ser du mest fram emot nu under hösten på LEAD?
– Att lära känna mina kollegor på LEAD och alla spännande bolag som sitter här.
Några visa avslutande ord?
– Oh svårt! Men jag tror att man ska omge sig med människor som lyfter fram ens bästa sidor och att allt alltid löser sig om man bara jobbar tillräckligt hårt.