Kulipa AB lanserar tjänsten Kulipa, ett mobilappsbaserat beställnings och betalningssystem för restauranger. Tjänsten som är utvecklad av studenter på Linköpings Universitet har fått ett stort genomslag i Linköping redan från dag ett och används flitigt både på och utanför campus i Linköping och Norrköping.

Kulipa lanserar nu tjänsten i ett nära samarbete med Krogdirekt AB, en organisation som hjälper restauranger med lönsamheten.

“Kulipa är en nyttig tjänst som kommer att effektivera försäljnings och marknadsföringsarbetet för våra medlemsrestauranger, dessutom kommer den att underlätta och spara tid för gästerna”, säger Murat Degirmenci på Krogdirekt.

“Genom att erbjuda konsumenter ett sätt att kunna förbeställa och samtidigt betala för maten via mobilen så har vi sett att restaurangen ökar sin försäljningsvolym” säger Kulipas VD, Erik Södermark.

Restaurangerna får fler kunder under samma tidsintervall som tidigare, samtidigt som kunderna får deras varor snabbare och enklare genom att slippa behöva stå i kö. “Verksamheter som utsätts av explosiva köer upplever en större mängd nöjda kunder med Kulipa än tidigare” berättar Erik Södermark.

Kulipa finns på restauranger i Stockholm, Linköping, Norrköping och inom kort, på en restaurang nära dig. Den kostnadsfria tjänsten finns att ladda ner på App Store och Google Play.

Kontakt
För mer information om Kulipa, vänligen kontakta:

Erik Södermark, Kulipa AB
Teknikringen 7, 583 30 Linköping
https://www.kulipa.se/
Kontor: 010 13893 00
Mobil: 070 4439 249
erik@kulipa.se