För sjätte gången i ordningen listar Internetworld Sveriges skarpaste webbtalanger. I stor konkurrens med flera hundra sökande finns Omnicloud och deras tjänst startawebbhotell.se på plats nr 5 av totalt 25 utvalda entreprenörsbolag som tidningen Internetword tror mest på under 2011.
 

Lead generic

Omniclouds tjänst Startawebbhotell.se riktar sig främst till utvecklare och webbyråer som får möjlighet att starta ett webbhotell på företagets plattform, men under eget namn. Ett eget webbhotell ger möjlighet att ta betalt för hosting, men också för andra tjänster som fortsatt utveckling och uppdateringar. I dag har Startawebbhotell.se 120 kunder och en potentiell marknad på 2 000 webbyråer och minst lika många till som gömmer sig under mediebyråer och reklambyråer, samt alla utvecklare som driver eget företag.

Internetworld har utvärderat både affärsidé och personerna i bolaget utifrån drivkraft och visioner, affärsidé, risk och affärsmodell samt potential för framgång under 2011. Enligt Internetworld ger listan ger en indikation på de trender som pågår i såväl webbsverige som i övriga världen.

 

Se hela listan, klicka här