Slam dunk Basketball 2-news

Slam Dunk Basketball har idag 5 miljoner nedladdningar över alla plattformar världen över. Nu siktar VisualDreams ännu högre med uppföljaren som kommer släppas tidigt 2014.
 

”Med Slam Dunk Basketball 2 har vi verkligen siktat på att ta hela idén med mobila sportspel till nästa nivå, inte bara visuellt utan även socialt. Sport handlar om att mäta dina skickligheter mot andra människor och det är vad vi vill att Slam Dunk Basketball 2 ska vara.” – Kristofer Boman, VD på VisualDreams

Slam Dunk Basketball 2 utspelar sig i en rå gatubasketmiljö där spelare utmanar varandra för pengar. Förtjänsterna används för att klättra högre bland utmaningarna och tävla mot de absolut bästa spelarna i världen. Kommer du bli den bästa?

Om VisualDreams. VisualDreams är en mobilspelsutvecklare med bas i Norrköping, Sverige. VisualDreams utvecklar de bästa casual sportspelen för smartphones och tablets och har sedan tidigare släppt Slam Dunk Basketball, med imponerande 5 miljoner nedladdningar över alla platformar och appstores. 
www.visualdreams.se

 

För mer info, intervjuer och kontakt:
Kristofer Boman, kristofer@visualdreams.se
Tel: +46(0)768383232