SenionLab tilldelades igår Teknikföretagens och Verydays nyinstiftade pris ”Jumpstart” i samband med finalen av 33-listan. Linköpingsföretaget placerade sig även första gången på den prestigefyllda listan.
 

SenionLab introducerar en revolutionerande teknik för inomhusnavigering som radikalt förbättrar navigationsförmågan där traditionella GPS system inte är tillgängliga. Systemet har lanserats i ett 80-tal shoppingcenter över hela världen, men förmågan att positionera personer eller utrustning har mängder av tillämpningar inom allt från reklam till att effektivisera interna verksamheter.

”Vi är idag verksamma inom ett 15-tal affärsområden med allt från sjukhus till lagerlokaler och från mässor till säkerhetstillämpningar. Vi arbetar med några av världens största aktörer på respektive marknad och nya användningsområden tillkommer ständigt”, säger VD Christian Lundquist. ”Att få bli invald på en så prestigefull lista som 33-listan är naturligtvis väldigt roligt och inspirerande, och att få Teknikföretagens och Verydays pris ”Jumpstart” är en stor ära och ger oss en möjlighet att vässa vår produkt ytterligare” fortsätter VD Christian Lundquist.

33-listan utses  varje år gemensamt av Ny Teknik och Affärsvärlden i syfte att lyfta fram Sveriges 33 hetaste unga teknikföretag som har potential att bli morgondagens börsjättar. I år var 200 bolag nominerade.Kriterierna för att ett bolag ska kunna hamna på 33-listan är att bolaget bygger sin verksamhet på en teknisk innovation, inte är börsnoterat, inte är äldre än 7 år samt att bolaget skall vara verksamt i Sverige.  

För ytterligare information kontakta:
Christian Lundquist, VD SenionLab, 
Tel 0733-50 37 56 
Christian.lundquist@senionlab.com