Hej och välkommen säger vi till vår ny praktikant Chloé! Hon ska vara på LEAD och arbeta med praktiskt kommunikationsarbete under hösten fram till jul. Vi bad henne svara på några frågor för att lära känna henne bättre.

Chloé, berätta lite kort, vem är du?

Jag är en nyfiken och kreativ person som är född i Linköping men som bodde i både Belgien och Libanon det mesta av sitt liv, vilket gjorde att jag har blivit en ”travel-junky”. Jag älskar att resa, uppleva nya kulturer, lära mig nya språk och fota. I nuläget läser jag ett masterprogram i media och kommunikation på Södertörns Högskola. Jag har tidigare jobbat med kundservice och har tagit del i olika kulturella projekt. På min fritid brukar jag träna, kolla på serier samt filma och redigera till mitt Instagram konto.

Vad ser du fram emot att få göra under din praktik?

Jag vill använda och utveckla dem kunskaper jag fick lära mig på universitetet, det teoretiska samt det praktiska, i det riktiga arbetslivet. Men även lära mig nya saker inom kommunikation och marknadsförening. Jag ser fram emot att arbeta i en glad, positiv miljö och möta ett stort kontaktnät inom branschen.

Vad vill du arbeta med i framtiden?

Det tog en lång tid för mig att hitta svaret på denna fråga. Men nu, 25 år senare, kan jag säga med förtroende att jag vill jobba med kommunikation och digital marknadsföring. Jag vill jobba i en arbetsplats där jag får vara kreativ och får tänka lite ”outside the box”.

Beskriv dig själv med tre ord!

Kreativ, spontan och organiserad!