Under den 5-6 april anordnas den sjätte upplagan av Sveriges Innovationsriksdag 2016, där innovationssverige sätter fokus på attraktionskraft och internationalisering. Dagarna inleddes av Mikael Damberg, innovations och näringslivsminister, följt av en rad intressanta panelsamtal om förväntningar från näringslivet och förutsättningar för attraktiva innovativa miljöer.

Innovationsriksdagen är en mötesplats för företrädare i regionala innovationsmiljöer, lärosäten och forskningsinstitut, nationellt och lokalt ledande politiker, beslutsfattare och näringslivsföreträdare ska ha ett forum att diskutera hur vi utvecklar innovativa miljöer men också vad Sverige kan göra för att underlätta arbetet för entreprenörer.

Nästa år är Mjärdevi Science Park och Norrköping Science Park, tillsammans med LEAD som arrangerar 2017 års upplaga av Sveriges Innovationsriksdag, som går av stapeln den 25-26 april. Boka in det i kalendern om du vill ha chansen att påverka, utmana och stärka svensk innovationskraft.

 

Här hittar du klipp från årets innovationsriksdag. http://innovationsriksdagen.streamingbolaget.se/playlist/15912?layout=bottom