Nyheter

SenionLab växlar upp med två nya nyckelpersoner

SenionLab logotyp

SenionLab har utvecklat ett av världens mest kraftfulla inomhuspositioneringssystem. De genomförde i början av 2015 sin första externa finansieringsrunda med SEB Venture Capital som investerare. Fokus sedan dess har legat på en fortsatt expansion av säljorganisationen och utvecklingen av nya funktioner och tjänster. Nu har viktiga nyckelpersoner rekryterats för bolagets fortsatta tillväxt och fler rekryteringar planeras under 2015.

Inomhuspositionering är en helt ny marknad, vilket ställer stora krav på att både säljorganisationen och utvecklingsteamet. "SenionLab är ett av de få företagen med installerbara, intelligenta och hållbara lösningar för IPS idag", säger Marcus Anderson, en av SenionLabs nya nyckelpersoner som rekryterats som VP of Sales and Marketing. "Vi är med och formar IPS marknaden med vår starka IPS lösning för positionsbaserade tjänster. Jag ser fram emot att hjälpa SenionLab att differentiera sina lösningar och utbilda marknaden om hur IPS från SenionLab kommer att hjälpa dem att ge sina besökare en fantastisk upplevelse." fortsätter han.

Torbjörn Lundquist är den andra nyckelpersonen som har anställts som utvecklingschef och han säger att "Världen är redo för IPS och jag ser fram emot att hjälpa till att styra riktningen för den teknik som gör det möjligt och praktiskt att använda".

Läs mer om SenionLabs rekryteringar av VP of Sales and Marketing och utvecklingschef, eller besök www.senionlab.com