Nyheter

Mini-helikopter revolutionerar mediabranschen

Innovationsbron satsar nu tillsammans med privata investerare i Intuitive Aerial AB:s mini-helikopter, som förändrar spelreglerna för professionell filminspelning och live-broadcasting. Att filma från luften på det här sättet innebär helt nya möjligheter. Avancerade sensorer och stabiliseringssystem ger en stabil och mjuk kameraåkning, med unika vinklar och perspektiv samt en hög bildskärpa som resultat.
 

intuitive-aerial - the black Armored droneMerparten av de scener som idag filmas med traditionell teknik som räls, bom, steadicam, wire-system och bemannad helikopter går att göra bättre och billigare med en flygande obemannad kamerabärare. Intuitive Aerial AB gör mini-helikoptrar för filminspelning med världsledande kvalitet och känsla.

- Branschen är övertygad om att mini-helikoptrar är något som kommer att bli stort inom kort, säger Torkel Danielsson, VD på Intuitive Aerial. Den teknik som finns på marknaden idag är omogen och uppfyller inte de höga krav som ställs. Intuitive Aerials system är unikt eftersom vi erbjuder en lösning som är helt anpassad för den professionella mediebranschen vilket även verifieras av våra kunder.