Nyheter

LEAD söker ny VD

Vill du arbeta i innovationens och affärsskapandets framkant och leda LEAD till nästa nivå? LEAD är en företagsinkubator som accelererar utvecklingen av start-ups genom att förse innovatörer och entreprenörer med en bredd av riktade resurser och tjänster för att nå snabbare och säkrare tillväxt. LEAD har kontor i Linköping och Norrköping.

Vi söker nu dig som har ett stort intresse av att skapa förutsättningar för kommersialisering av innovationer, entreprenörskap och att ha ett genuint engagemang för utveckling av affärer, företagande och näringsliv. Centralt för VD-funktionen är att söka samverkan med andra aktörer inom innovationssystemet, riskkapitalister, storbolag och partners, samt  att vidareutveckla verksamheten och ta inkubatorers roll till nästa nivå. Verksamheten ska drivas så att den anses som en av Sveriges bästa inkubatorsverksamheter även i nästa steg.

Läs mer om tjänsten och hur du söker på skill.se >>

I denna rekrytering samarbetar vi med Skill. Har du frågor ring ansvarig rekryteringskonsult Annika Elfvingsson, annika.elfvingsson@skill.se , 070-232 27 70 eller Svanhild Johansson, svanhild.johansson@skill.se , 0720-05 99 64.