Nyheter

Ecospark har utsett Magnus Hägglund till ny VD

Ecospark är ett LEAD-företag som erbjuder en ny generation av vit LED belysning som är både kostnadseffektivare och mer miljövänlig. Magnus Hägglund har utsetts till ny VD för företaget och tillträdde den 1:a mars 2012.
 

Magnus Hägglund VD EcosparkMagnus Hägglund har en gedigen och bred erfarenhet från halvledar- och mikroelektronikbranschen efter 14 år på olika chefs- och specialistpositioner inom opto- och mikroelektronikområdet på Ericsson Microelectronics AB och Infineon Technologies Nordic AB. Magnus kommer senast från från en position inom finansbranschen där han har arbetat med finansiering av innovationsbolag. Bolagets tidigare VD, David Darby, övergår till en roll som CTO i bolaget.

- Ecospark är ett väldigt spännande bolag som har en teknologi med mycket stor potential att förändra belysningsbranschen, säger Magnus Hägglund. Bolaget befinner sig i ett intressant läge och jag ser fram emot att utveckla såväl teknik som Ecosparks affärer så att alla får del av miljövänligare och effektivare belysning till ett attraktivt pris. Bolagets framtid ser mycket ljus ut!

Läs mer i pressreleasen, klicka här