LEAD växer och vi blir fler på kontoret. Senast in är Charlotta Hartzell, tidigare också EIR, som kliver in som projektledare och junior affärscoach för business lab. Nedan följer en kort intervju där vi lär känna Charlotta lite bättre, och hon svarar både till Charlotta och Lotta.

1. Hej Charlotta och välkommen till LEAD! Berätta gärna lite kort om vem du är som person.

Tacktacktack! Jag är en öppen, känslostyrd och pratglad person, så enligt DISC-modellen är jag relativt gul.

2. Du kände ju till LEAD väldigt väl redan innan din nuvarande tjänst tack vare din tid som EIR hos oss under våren 2018. Hur kommer det sig att du sökte till det programmet och vad tar du med dig från EIR-tiden till din nuvarande tjänst?

Jag sökte till EIR-programmet för det stod ut i mängden jämfört med andra traineeprogram eftersom fokus låg på individuell utveckling och att få skapa sin egna framtid utifrån en idéportfölj. Det jag tar med mig från EIR-tiden är erfarenheten av den tidiga startup-fasen och ett stort kontaktnät som jag nu kan dela med mig till alla bolag som sitter på LEAD.

3. Din titel här på LEAD är ju projektledare och jr affärscoach för Business Lab. Vad innebär det, hur kommer dina dagar att se ut framöver?

Det är en relativt omfattande heltidstjänst som jag spenderar på både Linköping- och Norrköpingskontoret. Rent krasst är jag ansvarig för att hitta bolag/projekt som kan bli potentiella LEAD-medlemmar genom att presentera vad LEAD gör för allmänheten. Utöver det stöttar jag resan för LEAD-bolagen med affärsrådgivning, agera bollplank och utveckla våra erbjudanden utifrån de behov som finns.

4. Vad ser du mest fram emot nu under hösten på LEAD?

Jag ser fram emot att inse hur mycket jag lärt mig som EIR, och att det ger ett mervärde till de bolag jag möter och coachar.

5. Något peppande avslutande ord?

Man kan aldrig ha för många post-its på skrivbordet!