Vi letar efter personer – män och kvinnor, unga och gamla – som rör sig vant och ofta i entreprenörskretsar och som brinner för att få igång fler tillväxtföretag i Östergötland.

LEAD

För LEAD är möten med entreprenörer och deras idéer en del av vardagen. Det är också vår livsnerv. Varje år möter vi mellan 50 och 100 entreprenörer och deras idéer, varje år antar vi fem till tio av dem till LEADs affärsutvecklingsprocess och varje år utexaminerar vi lika många bolag. Men, vi vill möta fler. Där kommer ambassadörerna in i bilden.

På LEAD brinner vi för fler tillväxtföretag i Östergötland. Det finns mycket man kan göra för att bidra till företags möjligheter att växa. Vi bidrar genom att driva LEAD. Vår övertygelse är att företag som vill starta och växa kan göra det snabbare och säkrare genom att vara en del av LEAD. För att skapa intresse bland entreprenörer att kontakta oss sprider vi själva kännedom om LEAD, vilka resultat våra bolag uppnår och vad vi gör. Vi vet att vi inte når ut till alla och vill ha hjälp med det. Vi tänker därför utse några ambassadörer med uppdraget att sprida kännedom om LEAD och tipsa oss om spännande entreprenörer och projekt.

Som ambassadör för LEAD blir du en viktig del i en bolagsbyggarkultur. Du erbjuds en möjlighet att dra nytta av dina kontakter med entreprenörer och en möjlighet att få arvode för något du kanske gör på fritiden idag, bara för att det är så roligt. Vill du utvecklas inom företagande erbjuds du möjlighet att delta i våra utbildningsmoduler och seminarier. Driver du företag själv idag kan du ha stor nytta av vårt nätverk av investerare, affärsänglar och experter – både i regionen, i Sverige och utomlands. Vi vill att du lär dig så mycket som möjligt om vårt sätt att verka. Låt oss ta en diskussion om vad du skulle sätta värde på att få ta del av.

Som motprestation vill vi ha dig som ambassadör för LEAD. Det kommer inte ta speciellt mycket tid från dig och din vardag, vi ser rollen som en bisyssla för dig. Men du behöver satsa hela dig, dina personliga egenskaper är viktiga. Du ska vara engagerad, nyfiken och resultatorienterad. Din utbildning och bakgrund spelar ingen roll. Du ska som sagt röra dig vant och ofta i entreprenörskretsar och brinna för att få igång fler tillväxtföretag i Östergötland. Och framförallt – du behöver tro på det vi gör precis som vi gör!

Låter det intressant och du vill diskutera vidare så kontakta någon hos oss! Gärna undertecknad.

Anders Ferntoft
anders.ferntoft@lead.se
+46 708-77 93 37