Från och med första juni inleder LEAD ett samarbete med Boardeaser för att erbjuda en bra support i styrelsearbetet till sina medlemsbolag. Boardeaser är en intelligent styrelseportal som erbjuder ett omfattande stöd för arbetsflödet i en styrelse.

Vi har valt att inleda ett samarbete med Boardeaser för att kunna ge ett bra stöd i styrelsearbetet till våra medlemsbolag. Tjänsten fungerar som ett verktyg för kompetensutveckling av styrelsen, och erbjuder professionell och konsekvent rapportering och bolagstyrning. Framgångsrikt styrelsearbetet är en viktig del av företagandet och lägger grunden till en lönsam verksamhet. För LEAD är det viktigt att samarbeta med rätt och noggrant utvalda partners för att bredda våra nätverk. Vi vill ge en så bra support som möjligt till våra bolag i olika frågor, säger Maria Bolin, tillträdande vd på LEAD.

Boardeaser hjälper styrelser strukturera, förenkla och effektivisera sitt arbete genom att digitalisera och strukturera de vanligaste arbetsprocesserna, som till exempel mötesprocessen, beslut och beslutsuppföljning, dokumentarkiv och att-göra-uppgifter. Tjänsten säkerställer också att styrelsen får god insyn i organisationens ekonomi och nyckeltal, vilket leder till bättre och snabbare beslut och att ledningsgruppen kan fokusera på värdeskapade aktiviteter.

Samarbetet med LEAD är spännande då vi når en grupp företag som har extra stor nytta av vår styrelseportal. Boardeaser erbjuder stöd för alla typer av arbetsuppgifter en styrelse har, inklusive ekonomisk rapportering via CIE-filer. Vi kan erbjuda en intelligent lösning som guidar användaren genom styrelseåret, med stödfunktioner som underlättar och resulterar i ett effektivt arbete, säger Pär Haga, vd på Boardeaser

För mer information, vänligen kontakta:

Maria Bolin, vd LEAD
Maria.bolin@lead.se
+46 76 231 27 12

Pär Haga, vd Boardeaser
par.haga@boardeaser.com
+46 73 725 19 83

Boardeaser effektiviserar styrelsearbetet genom att digitalisera och strukturera de vanligaste arbetsprocesserna. Med styrelseportalen får du snabb överblick och kontroll på allt du förväntas göra i dina styrelser. Tjänsten inkluderar bl.a. en snabb och effektiv mötesprocess, beslut och beslutsuppföljning, dokumentarkiv, att-göra-uppgifter och kontaktbok. Vi erbjuder också tjänster som säkerställer att styrelsen har god insyn i organisationens ekonomi och nyckeltal. Detta leder till bättre och snabbare beslut samt att er ledningsgrupp kan fokusera på värdeskapade aktiviteter.

Läs mer om Boardeaser: www.boardeaser.com

Save