Intuitive Aerial AB levererade under förra veckan en ny order av det fjärrstyrda kamerasystemet NEWTON till vajer-kamerabolaget CondorCam i Denver, Colorado. Detta var den andra ordern av produkten som sålts inom den nordamerikanska regionen.

– CondorCam har varit i film- och tv-branschen i 10 år och är ständig på jakt efter den senaste tekniken och produkter som kan bidra till att skapa ökat produktionsvärde. Vi har valt NEWTON och DOMINION för de gör just det, säger Jesse Placky, grundare av CondorCam.

– Vi befinner oss i ett skede i USA för NEWTON där varje produkt som kommer ut i film och tv-produktion är av stort värde. CondorCam är pionjärer inom sitt område och deras användning av NEWTON kommer att bidra till ökad exponering, tillit och efterfrågan inom regionen. Att knyta åt sig kunder som dem är viktigt för att bygga upp en fungerande försäljning av produkten inom regionen, säger Robin Kahlbom, VD Intuitive Aerial.

Ordern inhämtades genom Intuitive Aerials amerikanska dotterbolags försäljningspartner Industry Sherpa.

– Vi har genomfört förändringar och kostnadsbesparingar för att sänka koncernens försäljningsnivå där break-even uppnås. Som en del av detta kommer vårt dotterbolags tidigare fast anställde vice VD Eric Bergez framöver att arbeta som återförsäljare genom det egna bolaget Industry Sherpa, och denna order är den första som sker i denna struktur, säger Robin Kahlbom.

 

Läs mer om CondorCam här >>

2017-02-21

För mer information kontakta:
Robin Kahlbom, VD
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02