CBOTs rpbpt för automation av plattsättningLEAD-alumenn Cbot blir medlemmar hos Synerleap som drivs av ABB. En hub för snabbt växande bolag inom området automation, robotik, energi och industriell digitalisering, där du som bolag har möjlighet att arbeta i ett modernt coworking space i kärnan av ABB: s forskningsanläggning i Västerås. Och samtidigt nätverka och bygga relationer med kompetens och experter inom bland annat automation och robotik och öppnar upp för samarbeten som kan stärka konkurrenskraften.

CBot utvecklar intelligenta robotar för byggbranschen, som med hjälp av sensorer och smarta algoritmer ersätter stora delar av det manuella arbete som görs inom byggbranschen idag. Det manuella arbetet är både tungt och slitsamt, samtidigt som kvalitén i det som levereras är varierande och tidskrävande. Den första produkten lägger keramiska plattor på stora golvytor, till exempel stormarknader, gallerior och flygplatser, en produkt som har utvecklats i nära samarbete med blivande kunder.

Vi är glada att meddela vår nya medlem CBot, med sina specialkunskaper och banbrytande hårdvarulösningar, skriver Synerleap.

 

Läs mer här >>