ChargeStorm lanserar nu två nya produkter, dels en hemmaladdare för elfordon, och ett motorvärmaruppgraderingskit. De flesta elfordonsägare har ett behov av att kunna ladda sina fordon hemma eller på arbetsplatsen och med hjälp av LEAD-alumnen ChargeStorms nya produkter löser de ett problem som många elfordonsägare har – just att kunna ladda sina fordon där de står parkerade som mest.

Hemmaladdare från ChargestormDen nya hemmaladdaren finns i två varianter CSH50 och CSH50 PRO. CSH50 är lämplig att använda där det endast är ett fåtal laddstolpar installerade på en och samma plats. Medan CSH50 PRO är lämpligast att använda på platser med flera laddstolpar, så fort det finns risk för överlast av elnätet. CSH50 PRO-laddstolpar kommunicerar med en effektvakt som eliminerar risken för överlast på elnätet.

”Vi är övertygade om att CSH50 PRO är perfekt lösning för bostadsrättsföreningar och arbetsparkeringsplatser där flera elfordon laddas samtidigt”, berättar Patrik Lindergren VD på ChargeStorm.

ChargeStorm är på plats på Elmässan i Malmö den 10-11 februari och kommer där visa upp det två nya produktfamiljer för elfordonsladdning.

Läs mer om ChargeStorms nya produkter >>