SLB2-news

Slam Dunk Basketball 2 finns nu att ladda ned på Apple App Store och Google Play. Med över 5 miljoner spelare i det första spelet så är det en garanterad hit bland basket fans. Slam Dunk Basketball 2 hyllar allt som sport handlar om; skicklighet, att utmana andra, vinna eller förlora och kämpa för att bli bäst i världen.

Spelare utmanar varandra med mynt i två spellägen: en mot en och i turneringar för 8 spelare. Vinster kan användas för att spela med i mer exklusiva event eller för att köpa nya bollar för att visa sina motspelare vem som är bäst.

Gå upp i nivå och lås upp nya events som utspelar sig på fyra otroligt detaljerade och unika spelplaner. Varje vecka utnämns den bästa spelaren så att alla spelare kan se. Den ultimata stämpeln av skicklighet är att vara den bästa spelaren i hela världen för en vecka!

”NBA All-Star helgen börjar den 14e februari och det  firar vi genom att lansera vårt senaste spel Slam Dunk Basketball 2. I Slam Dunk Basketball 2 vill vi att alla ska kunna ta del i denna underbara sport genom att utmana varandra i tävlingen om att bli den bästa basketspelaren som någonsin skådats.” – Kristofer Boman, VD på VisualDreams

Slam Dunk Basketball 1 har haft över 5 miljoner nedladdningar och lyfts upp av Apple på App Store i över hundra länder och har även utsetts till Staff’s Favourite. Slam Dunk Basketball 2 siktar mot nya höjder med grafik som testar gränserna på de senaste mobila enheterna.

AppDaily.ru – Addictive gameplay, very high-quality graphics and free!
AppSpin – Slam Dunk Basketball 2 out does the first iteration by leaps and bounds

Trailer
Press Kit

Release in English

För mer info, intervjuer och promokoder kontakta:
David Marquardt, Marknadsföringsansvarig
Email: david@visualdreams.se
Tel: +46(0)768383232
Twitter: @VisualDreams_