LEAD-alumnen Intuitive Aerial kan nu avslöja att den order som presenterades i början av maj gällande en världsartist var Beyoncé och Jay-Z!

Av de fyra NEWTON-systemen innefattas två av den order Intuitive Aerial meddelade marknaden den 7 Maj 2018, övriga två system ägs sedan tidigare av kund. NEWTON-systemen har använts vid samtliga redan genomförda spelningar under turnén och kommer fortgående att användas vid resterande spelningar. Totalt gör turnén 48 spelningar varav 18 äger rum i Europa och resterande 30 i Nordamerika.

– ”Det här är första gången ett så stort antal som fyra av våra gyro-stabiliserade kamerahuvuden ur serien NEWTON används samtidigt vid ett evenemang. Systemen fungerar väl och vi har nu fått tillåtelse från produktionen att omnämna vilken världsartist som syftades på i pressmeddelandet den 7 Maj 2018. Under turnén placeras en NEWTON på scenens framkant, en NEWTON vardera vid sidan av två scentungor som sticker ut i publikhavet, samt en NEWTON i arenataket på en så kallad 3D-wire. Det är såklart glädjande att flertalet rörliga kameror används samtidigt under en så stor turné, att våra kunder därtill väljer att använda NEWTON för att göra jobbet är ett viktigt förtroendeerkännande från våra kunder”, avslutar Robin Kahlbom, vd för Intuitive Aerial.

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Robin Kahlbom, vd
Intuitive Aerial AB
robin.k@intuitiveaerial.com
+46 (0)73 070 32 02