Intuitive Aerial

Intuitive Aerial har påbörjat etablering av Intuitive Aerial Inc. Från och med 1 mars anställs Eric Bergez som operationellt ansvarig i det kommande bolaget, med ansvar för försäljning och marknadsföring på den nordamerikanska och mexikanska marknaden.
Eric har över 20 års erfarenhet av underhållsbranschen och implementering av nya produkter samt besitter ett omfattande nätverk i Amerika. Han har tidigare arbetat på Qube Cinema, Thomason Grass Valley, The Broadband Comedy Network och svenska Digital Vision, där han var försäljningschef i Nordamerika och Mexiko.

– Eric var en tongivande nyckelperson för Digital Visions framgångar vid etableringen i USA. Under tiden Eric var anställd stod Nordamerika för över 50% av Digital Visions årliga omsättning. Det innebär att Eric drog in mer affärer än företaget gjorde tillsammans i resten av världen, säger Robin Kahlbom, VD för Intuitive Aerial.

– Jag har haft ögonen på Intuitive Aerial i över ett år, och jag har varit mycket imponerad av Aerigon för den utmärkande höga kvaliteten både vad gäller teknik och hantverk. Hollywood är extremt krävande när det kommer till bildkvalitet och stabilitet, speciellt eftersom vi använder kamerautrustning för dryga miljonen, för att inte tala om den dagliga budgeten för filmproduktioner på den här nivån. Aerigon är den enda filmdrönaren som kan möta de krav som professionella tv- och filmproduktioner har. Det är en stor ära för mig att få vara den som går i bräschen för Intuitive Aerials satsning i USA, säger Eric Bergez.

– Eric har rätt erfarenhet, bakgrund och kontakter inom filmindustrin. USA:s kommande regelverksförändringar gör att en av de största marknaderna är på väg att öppna upp, och vi behöver vara på plats där våra kunder finns, säger Robin Kahlbom.

Som ytterligare ett steg i vår process att förstärka det internationella försäljningsarbetet pågår rekryteringsprocessen med att hitta en erfaren försäljningschef med placering i Linköping.