Genom det digitala matchningseventet Venture Arena erbjuder vi dig en unik möjlighet att bli en del av några av de mest spännande och innovativa bolag i regionen. Venture Arena matchar bolagens behov med din kompetens och erfarenheter, i hopp om att ni eventuellt hittar ett framtida samarbete.

Startup-bolagen från LEAD söker efter entreprenörer, affärsutvecklare, säljare, erfarna styrelsekompetenser eller andra nyckelpersoner som är en viktig pusselbit för bolagens fortsatta tillväxt. Att växa och utvecklas med. Att förändra världen med. Missa inte denna chans!

Det är enkelt att delta. Allt du behöver göra är att lägga till din information i vårt system via registreringslänken ovan och se till att du har möjlighet att träffa bolagen digitalt för ett första möte under eventet.

Såhär gör du:

Lägg till ditt cv och personliga brev (både svenska och engelska går bra) och om du blir utvald kommer du att kontaktas av oss.

När?

Den 16 juni från 13.00-16.00, anordnar vi det digitala speedmatching-event mellan bolagen och kompetenserna som de har matchats med!Sista dagen att ansöka till denna upplaga av Venture Arena är den 8 juni 2021 kl. 23.59.

 

För mer information, kontakta:
Carolina Olsson
carolina.olsson@lead.se
0763-15 50 56