På Venture Arena medverkar en handfull utvalda startupbolag och projekt som söker olika kompetenser som vill jobba med tidiga bolag och göra skillnad. Vi söker dig som är intresserad av att på olika vis ta uppdrag i de bolag som finns representerade på Venture Arena. 

Bolagen som presenterar söker olika kompetenser och olika roller beroende på var bolagen är i sin resa. Fokus på Venture Arena är kompetensförsörjning och att skapa möjlighet för bolagen att bygga ett stabilt operativt team. Behoven kan exempelvis handla om extern styrelsekompetens med branscherfarenhet, eldsjäl som driver satsningen från tidig grund eller en affärsutvecklare som knyter kundkontakter. 

Är detta du?

Om du är intresserad, registrera dig med personligt brev och cv i vår databas på: Venture Arena senast den 18 oktober 2021. Efter deadlinen går vi igenom alla profilerna och skräddarsyr matchningar med de startups som söker kompetens. Om vi har en eller flera startups som letar efter dina kompetenser så får du möjlighet att träffa dem på vårt digitala speed-matchningsevent den 12 november 2021 mellan kl.13-16. Efter eventet har bolagen ansvar för att följa upp de potentiella matchningar och kontakter de fick under Venture Arena. 

Så här gör du:  

  1. Gå in här
  2. Lägg in ditt cv och personligt brev 
  3. Om du blir matchad till ett bolag så hör systemet av sig och frågar om du är intresserad av att träffa dem digitalt under vårt speedmatchningsevent den 12 november. 

När: 12 november kl. 13:00-16:00  

Var: Online via Zoom  

Har du frågor? Kontakta:
Eva Vollmer, Projektledare
eva.vollmer@lead.se