Välkommen att lyssna in till en rundaborddiskussion som företagsinkubatorn LEAD håller tillsammans med åtta bolag. Under en timme kommer bolagen få prata fritt kring ämnena deeptech, skalning och investering utifrån sitt perspektiv. Samtalet modereras av LEADs affärscoach Anders Ferntoft  och LEADs Business Operations Manager Martina Hegestig. Bolagen befinner sig i startup- respektive scaleup-fas och samtliga är LEAD-bolag eller alumner.

Diskussionssamtalet är en förberedande del av Impact Summit Sweden, ett event arrangerat av Dagens Industri som äger rum den 7 december 2023. Eventet belyser affärsmodeller och startups som har innovativa lösningar på samhällsutmaningar inom områden som klimatpåverkan, medicin och social hållbarhet.

På Impact Summit kraftsamlas Sveriges mest innovativa impact-bolag och LEAD-bolag är naturligtvis en del av det ekosystemet. Därför samlar vi ihop LEAD-bolag och alumner till denna workshop där bolagen ska få diskutera eventets huvudämnen: Mäta och värdera impact, Skala och investera, Personal och kompetens. 

Eventet kommer att filmas och spelas upp på Impact Summit. Materialet kan även komma att användas i marknadsföringssyfte på LEADs kanaler. Därför vill vi uppmärksamma dig som deltar att du kan komma att synas på film. 

Bolagen som deltar i diskussionen är: P.A.M.PDAZOQLigna EnergyEpishineSeaPatternNano Textile SolutionsLunaMicro och MicroDri

Läs mer om Impact Summit 2023 här: https://www.bonniernewsevents.se/event/ccde7215-2494-49ee-a443-4c83a1bdb091/summary

Varmt välkommen!

Kontakt

Har du frågor? Vänligen kontakta Josephine Berggren på josephine.berggren@lead.se