Är du nyfiken på Startupvärlden?
Linköpings största Startup Community öppnar upp dörrarna för OPEN OFFICE!

Dörren är öppen, så kom och känn pulsen i våra lokaler och arbeta en dag hos oss! Ta chansen att träffa våra affärscoacher, entreprenörer och framtidens bolag, redan idag. Har du en idé, en produkt eller affärsmöjlighet och vill bolla hur du skulle kunna utveckla den, så har du chansen. En av våra seniora affärscoacher Tomas Larsson finns tillgänglig under eftermiddagen.

Tomas har specifika branschkunskaper och kontakter inom MedTech-området och lång erfarenhet av att starta och driva bolag. Han började sin yrkesbana inom försäljning men har under många år drivit ett familjeföretag inom kemibranschen. Tomas har mångårig erfarenhet av MedTech – senast som VD för ett Start-up bolag inom sårbehandling. Och även en lång erfarenhet som styrelseledamot/ordförande samt delägare i ett flertal bolag inom olika branscher.

Vi kör alltid fika på torsdagar klockan 14.30-15.00, där du har möjlighet att nätverka med alla andra som sitter hos oss på LEAD.

Vi ser fram emot att träffa dig!
Ingen anmälan krävs. Först till kvarn!

Vi ställer in kommande Open Office, på grund av den nuvarande situationen med Coronavirus covid-19. För att minska risken för spridning genomför LEAD inte öppna event i lokalerna. Beroende på utvecklingen av detta återkommer vi med datum för nästa tillfälle.