Är du nyfiken på startupvärlden?
Linköpings största Startup Community öppnar upp dörrarna för OPEN OFFICE! Dörren är öppen, så kom och känn pulsen i våra lokaler och arbeta en dag hos oss! Ta chansen att träffa våra affärscoacher, entreprenörer och framtidens bolag, redan idag. Har du en idé, en produkt eller affärsmöjlighet och vill bolla hur du skulle kunna utveckla den, så har du chansen. Björn Lindeberg en av våra seniora affärscoacher kommer att vara på plats under eftermiddagen. Först till kvarn!

Vi kör alltid fika på torsdagar klockan 14.30-15.00, där du har möjlighet att nätverka med alla andra som sitter hos oss på LEAD. Vi ser fram emot att träffa dig! Ingen anmälan krävs.

Om Björn

Björn är en erfaren generalist med lång och bred erfarenhet från ledande roller inom IKT, där han verkat som VD, försäljningschef, enhetschef och i olika affärsutvecklande/konsultativa/ säljande roller i såväl produkt- som tjänstebolag. Han tillför förutom en god digital affärsförståelse även specialistkunskaper inom komplex försäljning, säljstyrning, partnerutveckling samt affärsutveckling i tidiga produktfaser och behärskar väl affärsjuridik samt offentlig upphandling.