Sensor from EpishineLEAD-alumnen Epishine har gått med i EnOcean Alliance. EnOcean Alliance arbetar för att skapa innovativa underhållsfria trådlösa lösningar för IoT, som används för automatiseringslösningar för hållbara byggprojekt. Vilket i sin tur gör byggnader mer energieffektiva, flexibla och mer kostnadseffektiva. Epishine strävar efter att skynda på användandet av underhållsfria, energieffektiva enheter och system för intelligenta byggnader och IoT och att minska batterianvändandet.  

”Det är bra för Epishine att det finns en grupp som EnOcean Alliance, som samlar företag som är intresserade av lösningar för riktigt trådlösa enheter. Vi tror att våra organiska solceller, med sin höga effektivitet inomhus och frihet när det kommer till form, kan göra det möjligt för ännu fler enheter att drivas genom att ta till vara på energin runt ikring dem. Vi ser fram emot att vara en aktiv medlem i det här communityt och tillsammans med andra medlemmar göra batterilös IoT möjligt”, säger Mattias Josephson, vd för Epishine.

 

”Vi är glada att välkomna Epishine till EnOcean Alliance”, säger Graham Martin, vd och ordförande för EnOcean Alliance. ”Vårt ekosystem kommer att dra stor nytta av tillskottet av Epishine, som hjälper till att utveckla lösningar för IoT och skapa ökad medvetenhet om miljöfrågor och energikostnader.”

 

Nästan 400 företag över hela världen är medlemmar i EnOcean Alliance. De erbjuder över 5000 kompatibla produktersvarianter baserade på EnOceans trådlösa standard för energieffektiva, resursbesparande byggnader. Tekniken gör det möjligt för kontrollprodukter med högsta flexibilitet, pålitlig prestanda och den unika fördelen med en grön teknik som kan eliminera farligt batteriavfall.

Läs mer här >>