actibump-edeva

Edeva, som står bakom det unika hastighetssäkringssystemet Actibump, blir nu uppmärksammade i Mellanöstern. Edeva är rankade som en av de fyra bästa och short-listade i Gulf Traffic Innovation Award.

”Motiveringen som avgjorde att Edeva kom med i tävlingen var att vårt Actibumpsystem är en unik lösning som skiljer sig drastiskt från nuvarande tänk om hastighetssäkring”, berättar vd David Eskilsson. ”Befintliga installationer har bevisat att Actibumpsystemet har god effekt på förares beteende och ger en ordentlig sänkning av både antalet fortkörare och topphastigheterna på installationsplatserna”.

En jury har bedömt och rankat alla ansökningar till priset och Edeva bedöms som en av de fyra bästa och är därför short-listade. ”Att få priset skulle ge oss en ovärderlig exponering mot marknaden i oljeländerna. I just detta område finns stora problem med trafikolyckor och Actibumpsystemet har potentialen att kraftigt reducera antalet skadade och döda. Priset skulle hjälpa oss skapa relationer med potentiella köpare och återförsäljare och öppna dörren till marknaden”, säger David Eskilsson.

Läs mer om Gulf Traffic Innovation Award