chargestorm

Chargestorm, som arbetar med laddningslösningar för elbilar, har inlett ett partnerskap med Miveo, tillsammans lägger de fokus på att snabbt kunna införa och effektivisera fordonsparker med elbilar hos företag.

LEAD- alumnen Chargestorm som arbetar med laddningslösningar för elbilar har inlett ett partnerskap med Miveo, tillsammans lägger de fokus på att snabbt kunna införa och effektivisera fordonsparker med elbilar hos företag.

Partnerskapet med Chargestorm ger våra kunder tillgång till deras kunskap och teknik. Tillsammans kan vi erbjuda en komplett lösning för samåkning med laddningsinfrastruktur och projektledning tillsammans med att elfordonen i förväg utrustade med shareability genom vår molntjänst, säger Erik Nordenfelt, VUD för Miveo Car-sharing Technologies AB.

”Våra kunder har ofta delar av sin flotta av elbilar för internt bruk inom företaget.”, Säger Patrik Lindergren, VD på Chargestorm. ”Genom att lägga till lösningar från Miveo kan vi stödja att våra kunder använder sina elfordon på ett mycket mer kostnadseffektivt och modern sätt”

Läs deras pressmeddelandet här.