Det framgångsrika LEAD-företaget Boldai, som idag blev uttagen av Internetworld till en av Sveriges hetaste entreprenörer, släpper en ny testversion av det efterlängtade app-spelet Blocksworld.
 
 

Boldai-promo-01_NewsImage
Blocksworld

Boldai lanserade i somras en testversion av sin kreativa spelvärld Blocksworld på E3, The Electronic Entertainment Expo i Los Angeles – världens främsta mässa för dator- och videospel. Nu lanserar de en stor uppdaterad testversion med nya funktioner som terräng, racing-hjul och levande karaktärer.

Gillar du LEGO kommer du att älska Blocksworld på din iPad, säger Tomas Ahlström en av grundarna till Boldai. Vår målsättning är att locka fram det kreativa hos våra användare på ett sätt som få spel gör idag. Att nu bli utvald till en av Sveriges hetaste entreprenörer av Internetworld gör oss oerhört stolta och är ett kvitto på att det finns ett intresse av mer kreativa appar.

Blocksworld lanseras i Norden redan i oktober 2012. Senare i december gör Boldai en global lansering. Besök www.blocksworld.com för att anmäla dig som beta-testare utan kostnad!

Läs mer i Internetworld, klicka här