LEAD-bolaget Arboair har knipit finalplatser i två av sju kategorier i Breakits SaaS Summit; som Årets SaaS-nykomling och Årets Produktteam. Pristagarna kommer att koras under den årliga galan i Stockholm den 5 oktober.

I anslutning till eventet SaaS Summit den 5 oktober kommer Breakit att dela ut priser i sju kategorier inom SaaS-branschen. Det handlar om allt från Årets SaaS-företag till Årets SaaS-ledare och SaaS-investerare. Av alla nomineringar som kom in har jurygrupperna enats om fem finalister i varje kategori. Av dessa kniper Arboair två av platserna: Årets SaaS-nykomling och Årets Produktteam.

– Vi på Arboair är väldigt glada över att juryn på SaaS Summit har valt ut oss som finalister. Vårt team är helt fantastiskt och jag är så stolt över vad vi åstadkommer tillsammans, säger Markus Drugge, vd på Arboair.

Arboair har utvecklat en AI-driven bildanalystjänst som driver omställningen mot ett hållbart precisionsskogsbruk. Med hjälp av drönarbilder och sin avancerade analysmjukvara kan de identifiera stressade och skadade träd, vilket begränsar skogsskador och bidrar till ökad lönsamhet och biologisk mångfald.  

På listan över finalister finns även LEAD-alumnen Voyado i kategorierna Årets SaaS-företag och Årets Produktteam.

LEAD önskar båda ett stort lycka till!