LEAD-alumnen XMReality skriver avtal med Siemens Industrial Turbomachinery för att med sin Augmented Reality-lösning stärka Siemens serviceerbjudande inom turbinverksamheten.

“Att vi nu utökar vår goda affärsrelation med Siemens Industrial Turbomachinery AB är ett tydligt exempel på vår förmåga att stötta digitaliseringen i stora globala industrikoncerner. XMReality Remote Guidance är ett viktigt verktyg för företag som vill möjliggöra en snabb digital transformation av sitt serviceerbjudande och vill skapa nya konkurrensfördelar på globala marknader,” Johan Castevall, CEO XMReality.

 

XMRealty är ett bolag från Linköping som har utvecklat en lösning för vägledning på distans via Augmented Reality (förstärkt verklighet). Lösningen heter Remote Guidans och innebär att man via AR kan hjälpa och guida personer på plats utan att vara närvarande själv. På så sätt gör man det möjligt för företag att spara in på resurser, eftersom specialisten inte alltid måste vara på plats. XMRealitys lösning är i dagsläget marknadsledande och den första av sitt slag inom vägledning på distans för industin. XMReality har redan flera kunder inom industrin såsom Bosch Rexroth, Wärtsilä och Bombardier.

Läs mer >>