AMRA

AMRA vann den 10 september Nordic Star Awards i samband med Nordic Life Science Days i Stockholm. Nordic Life Science Days är Nordens största mässa för Life Science företag och organisatören, branschorganisationen SwedenBio, utser varje år tre stycken ”rising stars” företag, ett från vardera land, Sverige, Finland respektive Norge.

  Tommy Johansson, VD på AMRASwedenBioAwards

”Vi är väldigt glada för detta pris som gör att vi kan fortsätta att attrahera de bästa personerna i branschen till AMRA samt ger oss extra energi i vår globala satsning. Detta är ett pris till hela teamet på AMRA som gör ett fantastiskt jobb och inte minst till grundarna från CMIV, Linköpings Universitet, Magnus Borga och Olof Dahlqvist Leinhard.” säger Tommy Johansson, VD på AMRA

”Årets vinnare av Nordiska Stars Awards är klart framtidsorienterade och engagerad att arbeta på nya sätt att föra medicinska innovationer till patienter. De är både förebilder för andra och ett exempel på innovationskapaciteten inom biovetenskap i de nordiska länderna ”, säger Jonas Ekstrand, generaldirektör SwedenBIO.

Nordic Stars Awards infördes 2013 som ett särskilt erkännande av life science-företag i Norden som visar enastående innovation och entreprenörskap. Life Science Days i Stockholm satte i år återigen ett nytt rekord i närvaro, med över 1000 delegater från 31 länder, och har etablerat sig som den främsta nordiska biovetenskap händelsen.