Lediga uppdrag i bolagen på LEAD

Är det dig vi letar efter?

Här hittar du lediga uppdrag hos bolagen på LEAD. Är du intresserad av att arbeta i ett ungt växande företag? Våra medlemsbolag och alumni-bolag söker ständigt efter intressanta profiler som har tid och engagemang att satsa i något av bolagen.

Håll koll hos oss på LEAD. De lediga uppdragen i en startup varierar över ett brett spektrum, allt från x-jobb, produktutveckling, marknadsföring och sälj till styrelseuppdrag och VD-roller.

Du kan anmäla dig till vårt utskick om lediga uppdrag, i utskicken kan det finnas både utannonserade tjänster, men också x-jobb eller andra roller som bolag hos oss behöver.

 

Pågående rekryteringar & matchningar

FineCell_logo

Finecell söker Business Development Manager och potentiell CEO

Visionen är att bli en världsledande leverantör av hållbara och högpresterande material för att bidra till att bygga ett hållbart samhälle. Nu söker Finecell en försäljningsorienterad affärsutvecklingschef med potential och önskan att gå med oss som delägare av FineCell efter detta uppdrag. Vi förväntar oss att du tar företaget till nästa fas!

Läs mer >>

Agriopt_Logo

AgriOpt söker affärsutvecklare och frontend-utvecklare!

Vill du vara med och lösa några av samhällets största utmaningar? AgriOpt expanderar och söker nu nya medarbetare till sitt team. Vi söker dig som brinner för affärsutveckling och vill jobba med marknadssidan av vårt företag samt du som är passionerad med att skapa snygga och lättanvändliga appar i Javascript.

Läs mer >>

PU sensor söker säljare och utvecklingsingenjör

PU sensor söker en driven säljare mot den svenska och internationella marknaden. Här får du chansen att göra bra affärer samtidigt som du är med och bidrar till minskat lidande i världen och minskade kostnader inom vården. Företaget söker även en flexibel utvecklingsingenjör med bred förståelse för teknik som vill ta den forskningsbaserade produkten till nya höjder i samverkan med användare och leverantörer.

Läs mer >>

HPViCo söker sommar- eller exjobbare

Nyfiken på startuplivet? Gör ditt sommar- eller exjobb på HPViCo, en ytbeläggningsstartup i Linköping. Just nu söker vi studenter med ett intresse för teknik och fysik som vill hjälpa oss att utveckla vår produkt!

Läs mer >>

 
 
 
 
 
 
Vill du få erbjudanden om uppdrag hos LEAD-bolagen skickade till dig?

 

Om du är intresserad av att få information om uppdrag och
lediga tjänster direkt till din inkorg. Anmäl dig via formuläret nedan.