Lediga uppdrag i bolagen på LEAD

Är det dig vi letar efter?

Här hittar du lediga uppdrag hos bolagen på LEAD. Är du intresserad av att arbeta i ett ungt växande företag? Våra medlemsbolag och alumni-bolag söker ständigt efter intressanta profiler som har tid och engagemang att satsa i något av bolagen.

Håll koll hos oss på LEAD. De lediga uppdragen i en startup varierar över ett brett spektrum, allt från x-jobb, produktutveckling, marknadsföring och sälj till styrelseuppdrag och VD-roller.

Du kan anmäla dig till vårt utskick om lediga uppdrag, i utskicken kan det finnas både utannonserade tjänster, men också x-jobb eller andra roller som bolag hos oss behöver.

 

Pågående rekryteringar & matchningar

Glana söker Applikationsingenjör med CTO-potential

Som applikationsingenjör på Glana kommer du vara med och bygga ny teknik inom området Hyperspectral Imaging som är ett växande teknikområde med näst intill oändliga möjligheter. Tjänsten innebär stor frihet, flexibilitet och eget ansvar, samt möjlighet att påverka utvecklingen av bolaget och tekniken i den riktning som du ser som mest lovande.

Läs mer här >>

LEAD logotyp

Är du LEADs nya Community Manager?

Är du en driven person som vill få människor att trivas på jobbet? Som Community Manager ser du till att våra medlemmar har bästa möjliga förutsättningar för att utveckla sina bolag och sköta sitt dagliga arbete. Du blir en viktig del av Sveriges främsta företagsinkubator och bidra till utvecklingen av innovativa tillväxtföretag. Du driver och utvecklar Communityt, och är lyhörd för medlemmarnas behov och utmaningar.

Läs mer här >>

LunaMicro

LunaMicro söker Team Leader

I LunaMicro öppnas nu upp en möjlighet för en driven person som vill arbeta med affärsutveckling inom ”smart-textiles” och projektledning för att driva en del av en ett Vinnova-finansierat
projekt inom bolaget.

Läs mer här >>

LEAD logotyp

Apputvecklare till Bloqan

Bloqan AB söker en student som vill göra en insats på bolaget och ta fram en MVP-version av deras app. Vi söker därför dig som har arbetat med apputveckling, är frontend-inriktad och trivs att arbeta i högt tempo. Vi ser gärna att du har kunskaper inom JavaScript och erfarenhet av React samt förståelse för 3D.

Läs mer här >>

Arbeta med 3D-modellering hos Envista

Vill du utvecklas inom 3D-modellering och samtidigt bidra till ett klimatsmart samhälle? LEAD-alumnen Envista  jobbar för att minska energianvändningen vid uppvärmningen av byggnader, det gör dem genom en standardiserad analystjänst som visar på byggnaders energibesparingspotential och utveckling över tid.

Läs mer här >>

Webbutvecklare med intresse för design

iMatrics nyttjar den senaste AI-teknologin tillsammans med avancerad matematik för att skapa banbrytande produkter åt mediebranschen. Vi är det moderna startup bolaget med de rätta värderingarna och stor framgångspotential. Vi söker nu efter en webbutvecklare med designintresse som vill hänga med på resan ut i världen!

Läs mer här >>

 
 
Vill du få erbjudanden om uppdrag hos LEAD-bolagen skickade till dig?

 

Om du är intresserad av att få information om uppdrag och
lediga tjänster direkt till din inkorg. Anmäl dig via formuläret nedan.