Lediga uppdrag i bolagen på LEAD

Är det dig vi letar efter?

Här hittar du lediga uppdrag hos bolagen på LEAD. Är du intresserad av att arbeta i ett ungt växande företag? Våra medlemsbolag och alumni-bolag söker ständigt efter intressanta profiler som har tid och engagemang att satsa i något av bolagen.

Håll koll hos oss på LEAD. De lediga uppdragen i en startup varierar över ett brett spektrum, allt från x-jobb, produktutveckling, marknadsföring och sälj till styrelseuppdrag och VD-roller.

Du kan anmäla dig till vårt utskick om lediga uppdrag, i utskicken kan det finnas både utannonserade tjänster, men också x-jobb eller andra roller som bolag hos oss behöver.

 

Pågående rekryteringar & matchningar

 
 

Agriopt_Logo

AgriOpt söker affärsutvecklare och frontend-utvecklare!

Vill du vara med och lösa några av samhällets största utmaningar? AgriOpt expanderar och söker nu nya medarbetare till sitt team. Vi söker dig som brinner för affärsutveckling och vill jobba med marknadssidan av vårt företag samt du som är passionerad med att skapa snygga och lättanvändliga appar i Javascript.

Läs mer >>

LunaMicro

LunaMicro söker Test and production engineer

Do you want to work with a cutting-edge smart textiles company and be part of the development of the next generation of water transporting textiles? You now have the opportunity to join our team. LunaMicro is searching for a test and production engineer to develop and coordinate our production processes and products.

Läs mer här >>

MyGizmo söker efter driven säljare

MyGizmo som en kommunikativ, ansvarsfull, självgående och får en kick av att göra affärer som gynnar både kunden och MyGizmo. MyGizmo är det moderna sättet för hantverkare att öka sin effektivitet och lönsamhet. Ett komplett system som håller koll på projekt, kunder, personal och automatiskt skapar underlag för fakturering och löner.

Läs mer >>

 
 
 
 
 
 
Vill du få erbjudanden om uppdrag hos LEAD-bolagen skickade till dig?

 

Om du är intresserad av att få information om uppdrag och
lediga tjänster direkt till din inkorg. Anmäl dig via formuläret nedan.