Vi hälsar Jenny Blomberg varmt välkommen till LEAD, i rollen som Kommunikatör. Jenny har en bakgrund inom medieproduktion, projektledning och medlemsutveckling. På LEAD kommer hennes fokus vara vår kommunikation och framför allt att berätta om alla spännande bolag och entreprenörer som vi har förmånen att arbeta med. Passande nog är hennes stora intresse kommunikation i alla dess former, från skrivande till nätverkande och marknadsföring.

Hej Jenny, välkommen till LEAD. Berätta gärna mer om vem du är.

Tack, det känns fantastiskt roligt att vara här! Jag är en kunskapstörstande och relationsbyggande stockholmare, inflyttad till Östergötland sedan 10 år tillbaka. Bosatt i Linköping tillsammans med min familj, och i vardagen finner jag mina utmaningar i arbetsliv och träning. På fritiden ägnar jag mig åt styrelsearbete i det kvinnliga affärsnätverket Sorelle, vilket precis som LEAD är en givande ingång till intressanta kontakter.

Hur hamnade du här på LEAD?

Jag hittade hit via just nätverkandet. Ett ”Hej” på LinkedIn var startskottet till en dialog om tillgång och efterfrågan, vilket mynnade ut i min arbetsroll här. Kort sagt ett bra exempel på hur viktigt det sociala nätverket numera är i arbetslivet.

Vad ser du mest fram emot med din roll hos oss?

Det ska bli riktigt spännande att vara en del av kommunikationen i en så innovativ miljö som LEAD! Mitt arbete med LEAD-bolagen kommer generera många spännande möten och ge kunskaper inom vitt skilda ämnesområden. Att få en inblick i bolagens innovationer och sedan omvandla dessa lärdomar till extern kommunikation, det ser jag som en mycket givande möjlighet för mig.

Dina tre ledord för en god kommunikation?

Nyfikenhet, lyhördhet och utveckling!