Lumeo Tech vinare av pitchtävling under Sweden-China Startup ForumLEAD-bolaget Lumeo Tech vann pitchtävlingen under Sweden-China Startup Forum 2017. 

”Eftersom detta är den första pitch tävling som vi har ställt upp på och det känns otroligt kul att vinna. Feedbacken från tävlingen ser vi som en positiv indikation på att vi är ett starkt team med en produkt som tilltalar konsumenterna både i Sverige och i Kina.” säger Luki en av grundarna på Lumeo Tech.

Sweden-China Startup Forum är en start-up-event som lyfta samarbete och nätverk för svenska och kinesiska start- och investeringsgrupper. Eventet arrangerar och leds av svenska och kinesiska studenter, entreprenörer och unga yrkesverksamma, för att öka kapaciteten genom samarbeten. Målet är att ordna två årliga återkommande forum i Sverige och Kina. Att inspirera, ansluta och stärka svenska-kinesiska entreprenörer och partnerskap.

”Sweden-China Startup Forum är viktigt för oss både ur den personliga aspekten men också ur företagsaspekten. Då alla vi i företaget är svenskar med kinesisk bakgrund är vi hedrad att få ställa upp och advocerar för handel mellan länderna. Ur företagsperspektivet är denna forum extra intressant eftersom Lumeo Technology är ett svenskt företag där Kina är en av våra största marknader.” fortsätter Luki berätta.

Sweden-China Startup Forum har sitt ursprung från Uppsala Universitet med målet att vara ett forum för svenska och kinesiska studenter att träffas och diskutera hur man kan vidareutveckla affärs- och karriärmöjligheter mellan Sverige och Kina. Tillsammans bestämde de sig för att omvandla konceptet till en internationell plattform för svensk-kinesiska entreprenörer och partnerskap.