Förra veckan publicerade Forbes sin årliga 30 under 30 Europa-lista, som illustrerar unga entreprenörer och ledares drivkraft att förändra och förbättra framtidens företag och samhälle. Med stolthet kan vi presentera att Liam Hardey, vd på innovativa LEAD-bolaget Cellfion, tar en plats på listan.

Året är 2021 och Liam Hardey har precis avslutat LEADs traineeprogram Entrepreneurs in Residence. Han har sett stor potential i ett av cleantech-casen och bestämmer sig för att satsa. Det blir startskottet för framgångssagan Cellfion, företaget som utvinner cellulosa från träd och omvandlar det till hållbara och biobaserade membran, vilket möjliggör för nya energitillämpningar. 

Med Liams otroliga engagemang, affärsanda och ledarskap har företaget tagit sig långt på kort tid. En resa som LEAD följer med glädje och stolthet. Och framgångarna fortsätter. Liam är en av de entreprenörer som utvalts till Forbes årliga 30 under 30 Europa-lista inom kategorin Manufacturing & Industry. Nomineringen riktar sig till unga och innovativa talanger som skapar framtidens produkter, metoder och material. 

Liam är tacksam, men som alltid ödmjuk. Han beskriver känslan av att vara utvald till en av 30 på Forbes lista.

– Det känns otroligt roligt! Detta är en utmärkelse som speglar allt hårt arbete som alla på Cellfion gör i den dagliga verksamheten. Jag är väldigt lyckligt lottad att ha ett så fantastiskt team som brinner för Cellfions mission och jag ser fram emot att se vad Cellfion kan uppnå.

Stort grattis till Liam Hardey och Cellfion!