Välkommen till LEAD Talks den 14 november mellan 12:00-13:00 på LEAD-kontoret i Linköping i Puben för en exklusiv paneldiskussion.

Oavsett om ditt företag förbereder sig för finansiering eller helt enkelt utforskar investeringsvärlden är detta din chans att få insikter direkt från investerarna själva.

Möt Panelen:
Johanna Palmér – En certifierad investeringsklarhetscoach som specialiserar sig på att hjälpa start-ups och andra företag som överväger kapitalanskaffning.
Leif Erlandsson – Erfaren VD, entreprenör och tidig investerare. Tech-startups och scaleups är hans fokus; han driver, coachar, tillhandahåller/letar upp finansiering, allt med en internationell touch!
Pär Carlshamre – Investeringschef på Almi Invest, ansvarig för hela investeringsprocessen, vilket innebär att upptäcka, investera i och vårda innovativa företag med tillväxtpotential samt genomföra utträden från investeringar.
Moderator: Martina Hegestig.

Ta med din lunch och njut av måltiden samtidigt som du har möjlighet att ställa dina frågor till investerarna.

Vi ses där!


LEAD Talks är en händelse endast för våra medlemmar. Det är sessioner där vi bjuder in våra partners eller andra personer med specifik kunskap för att hålla interaktiva föreläsningar om användbara ämnen, såsom patent, HR och ansökningar om bidrag med mera.