Är du redo att ta din affärsidé eller startup-bolag till nästa nivå? Som företagsinkubator välkomnar vi på LEAD alltid idéer och startups inom teknologi, innovation och life science för att stötta din bolagsresa.

För att bli medlem på LEAD behöver du ha en affärsidé med teknikhöjd, alternativt ett redan registrerat bolag inom deeptech som är i tidig fas. Som medlem hos LEAD får du utöver affärscoachning och tillgång till vårt nätverk och community, även kontorsplats, tillgång till konferensrum, kök, WiFi och kaffe. Vi har kontor både i Linköping och Norrköping. Att gå från en smart idé till snabbväxande techbolag sker inte över en natt. Vårt erbjudande är utformat efter dina behov, så att du kan fokusera på rätt saker vid rätt tidpunkt för att utveckla din startup till ett framtida tillväxtbolag. Vi skräddarsyr våra insatser och coachning för att du ska få största möjliga utväxling.

Innan du blir medlem på LEAD vill vi träffa dig på vårt introduktionstillfälle How to master the fundamentals.

How to Master the Fundamentals ger en introduktion till hur du kan arbeta med din startup-idé/projekt/bolag i de första stegen för att hitta kundnytta och affärsmodell. Samtidigt får du en presentation om LEAD och vad vi kan göra för dig. I samband med seminariet får du även träffa en av LEADs erfarna affärscoacher för ett kort första möte för att prata om dig och din idé, och vad som kan vara nästa steg framåt.

Efter anmälan kommer du att få en kalenderinbjudan som bekräftar din anmälan.