Strykbrädan-v45

Vecka 45 är regionens kraftsamling för innovation och entreprenörskap. Torsdagen den 7 november öppnar vi Strykbrädan, Laxholmstorget 3 i Norrköping, för dig som är nyfiken blivande nyföretagare, eller redan etablerad.


Under eftermiddagen finns möjlighet att träffa politiker, lyssna på föredrag och diskutera din idé med någon av de professionella rådgivare som finns i Strykbrädan.

Tid: torsdag den 7 november, kl 15.00 – ca 19.30
Plats: Strykbrädan, Laxholmstorget 3, Norrköping

Arrangörer är näringslivskontoret, Norrköping Science Park, LEAD, Almi företagspartner, NyföretagarCentrum Norrköping, Communicare och NEEM.

PROGRAM

Kl 15.00 – 16.00 
Politikercafé i Coffice: ställ dina frågor om företagande och entreprenörskap till kommunalråd och oppositionsråd som finns på plats vid fikaborden i Coffice. 
Medverkande är Eva Andersson (S), Olle Johansson (S), Bengt Cete (MP), Fredrik Bergqvist (M), Mathias Sundin (FP).

Kl 16.30 – 19.20
Parallella mini-föreläsningar (20 min) i Holmenrummet och i Start Up-miljön på plan 1. Varje föreläsning ges två gånger under kvällen. Länk till detaljerat program för de parallella föreläsningarna finns nedan!

Föreläsning och föreläsare:
Marknadsplanering – grundbulten som säkrar resultatet av ditt företagande
Fredrik Trolle, affärscoach och ansvarig nyföretagarprogrammet Start Up, Norrköping Science Park.

Finansiering – vilka möjligheter finns? 
Ylva Åkerman, finansieringsrådgivare, Almi företagspartner.
Testa och utveckla din affärsidé! Anders Ferntoft, affärscoach, LEAD

Varumärke och patent Awapatent
Koll på juridiken! Om avtal, lagar och regler som du som företagare behöver känna till. Ingela Gullstrand, VD, NyföretagarCentrum Norrköping

Goda exempel – träffa två företagare! 
Två verksamma företagare berättar om sin resa.

Kl 16.30 – 19.30
Idécafé i Coffice: träffa våra professionella rådgivare och passa på att ställa frågor om hur du kan ta din idé vidare, eller hur ditt företag kan utvecklas vidare. Diskutera på plats eller boka tid för individuellt möte vid senare tillfälle! Medverkande är representanter från Norrköping Science Park, LEAD, Almi Företagspartner, NyföretagarCentrum Norrköping, Communicare och NEEM.

Se här för utförligare program